Home
Wie ben ik...
James de Kater
Schrijvende Buuf
Leuke Links
Social Media
Contact
Gastenboek
Enquête

Alles begrijpen is Alles vergeven... 

 

Lieve Allemaal...

 

Graag zou ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Melanie van den IJssel. En mijn grote passie is schrijven. Ik ben begonnen met het schrijven van kattenverhaaltjes. Kleine stukjes over onze kater James. Later begon ik ook vele columns te schrijven over het leven, over verschillende onderwerpen die ik mooi vind, die ik bizar vind en verschillende gebeurtenissen.

Toen ik in 2011 kennis maakte met spiritualiteit, is mijn gedachtegang een kwart slag gedraaid en bekijk ik de mooie dingen in het leven op een geheel ander manier. Daardoor schrijf ik ook compleet nieuwe columns... De zogeheten Nieuwetijd columns.

Als nieuwetijdsmens, ontdek ik tal van nieuwe mogelijkheden en geniet ik van al het moois wat dit leven te bieden heeft. Zo heb ik ontdekt dat ik hooggevoelig ben, en met energie kan werken. Daarnaast heb ik nog enkele andere passie's die ik daarmee combineer. En dat zijn Reiki, Bloesem Remedies, Edelstenen en Mineralen. Met deze bijzondere passie kan ik energie geven en klachten verminderen. Daarnaast vind ik het leuk om zo af en toe een kaartje te trekken met mijn bijzondere Tarot deck "Tarot of Dreams'.

Om mijn verhalen en columns allemaal goed te kunnen weergeven heb ik ze op deze website geplaatst. Zo kan iedereen die het leuk vind en de behoefte heeft eens komen lezen en mee genieten.

 

Namaste,

Melanie...

Schrijvende Buurvrouw | schrijvendebuurvrouw@gmail.com